Geen saaie zomer met deze gloednieuwe superkampen!

Roadtrip Portugal

Leeftijd: 15-17 jaar

Met je leeftijdsgenoten lekker gaan genieten van de zon in Portugal? Maar ook een stukje van de wereld leren kennen? Deze zomer ga je op avontuur in het mooie Portugal. Je verblijft niet op één, niet op twee, maar wel op drie plaatsen! Dit is een roadtrip door Portugal om nooit te vergeten.


MEER INFO

Game & Play

Leeftijd: 12-15 jaar

Hou jij van spelletjes? Liefst van al met een console? Dan ben je aan het juiste adres. Hou je klaar voor spannende competities. We gaan knallen met retro-games maar ook de huidige hypes komen aan bod. Spannend!

MEER INFO

Geen supersaaie cadeaus van de Sint.. Wél 6 zotzieke superkampen!

De lieve SuperSint wandelde op 6 december over de daken bij Sporta! En wat blijkt? Hij liet 6 superkampen achter om weg te schenken aan de brave vroege boekers!

Schrijf je in voor 6 januari 2019 en wie weet ben jij één van de
6 gelukkigen die een terugbetaling van je superkamp wint!

MEER INFO

Zeilen Zeeland

Leeftijd: 14-18 jaar

Wil jij de wind, het water en de golven trotseren? Super! Onder begeleiding van een ervaren schipper leer jij de kneepjes van het vak.

MEER INFO

G-wielrennen

Hoor je de supporters al langs de kant staan schreeuwen? Ze scanderen jouw naam! De wegen rond Tongerlo zijn een week lang jouw Tour de France-parcours. Greg Van Avermaet? Die zijn we zo vergeten wanneer jij je stalen ros betreedt.

MEER INFO

Het leukste cadeau van Sinterklaas

De Sint zijn grootste wens? Dat jij een zotzieke zomer beleeft in 2019! 

Hij beloont de vroege boekertjes door 6 gratis kampen weg te schenken!

MEER INFO