ONS VERHAAL? JOUW SUPERKAMP

Ken je dat gevoel van niet meer naar huis willen gaan? Dat groot gemis na een superkamp dat veel te snel voorbij vloog? Met supermonitoren waar je stiekem naar opkijkt? En (nieuwe) vrienden met wie je het liefst van al direct opnieuw zou willen afspreken? Sporta-kampen ontstond vanuit de liefde voor dat gevoel. 

Onze remedie voor “saaie zomers” en “ik-verveel-mij-ritis”? Straffe jongerenvakanties en nog straffere herinneringen. Daar pakken we -al meer dan 60 jaar- graag mee uit.

10X KIEZEN VOOR SPORTA-KAMPEN

  • 60+ jaar ervaring
  • +10.000 deelnemers jaarlijks
  • Geschoolde supermonitoren
  • 97,7% beveelt Sporta aan
  • 90% tevredenheidsscore
  • 180+ kampen
  • België / Europa
  • Met of zonder overnachting
  • Iedereen telt mee
  • Professionele partners

ONS TEAM

Als kind genoten wij met volle teugen van ons superkamp. Als supermonitor leerden we onze glimlach op het gezicht van anderen te toveren. Thuiskomen deden we in het DNA van Sporta-kampen. Onze ambitie: de gelukzalige herinneringen van een superkamp met zoveel mogelijk kinderen en jongeren delen.
 


Bekijk onze foto's

Kwaliteitsvolle begeleiding

Superlief. Superstoer. Superverantwoordelijk. Voor de glimlach op jouw snoet zorgen onze supermonitoren. Pedagogisch geschoold en/of door ons zelf opgeleid. Hun missie? 24/7 begeleiding zodat niet alleen de deelnemers maar ook de ouders op beide oren slapen.

Leer onze supermonitoren kennen

Keuze uit 180+ kampen

Het geheim van ons aanbod: jouw lievelingsactiviteiten organiseren. Daarom mag je bij Sporta-kampen kiezen uit meer dan 180 kampen in 6 verschillende thema’s. Met/zonder overnachting, in binnen- en buitenland, op het ritme van elk seizoen,…

Vind jouw superkamp

Supermonitor Rien staat te popelen om je zoon of dochter te verwelkomen

Nog meer supermonitoren ontdekken
Supermonitrice Rien aan het woord
Supermonitrice Rien in Actie

97% BEVEELT ONS AAN

Hoe wij het al meer dan 60 jaar uithouden? Dankzij de eerlijke mening van onze deelnemers en ouders die we onmiddellijk na afloop onze kampen polsen. Zo helpen we onze kampen nog beter af te stemmen op jouw wensenlijstje. En wist je al dat 97% van onze klanten Sporta-kampen aanbeveelt? En de gemiddelde kampscore afgelopen zomer 86% bedroeg?

Professionele partners

Hoe avontuurlijk onze kampen ook zijn, voor de keuze van onze partners smijten we ons liever niet in een wild avontuur. Met Sporta-kampen kies je voor uiterst betrouwbare partners die garanderen dat jij straks thuiskomt in een verblijf dat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Met genoeg ruimte om je uit te leven en activiteiten die in een veilig kader verlopen.

“Merci aan Sporta Kampen om elk jaar onze zomer wat plezanter te maken! Sea you next summer!„

- The Outsider Coast

IEDEREEN TELT MEE

Iedereen verdient een supertof kamp. Daarom reserveren we in ons aanbod ook vakanties voor jongeren met een verstandelijke of fysieke beperking. En maken we vakanties mogelijk voor families die het financieel moeilijk hebben.


“Ik wil je graag samen met mijn medemonitoren verwelkomen op onze superkampen„

Nog meer supermonitoren ontdekken?

Gratis kampreunie

We houden niet van afscheid. En al zeker niet van een superkamp. Daarom nodigen we al onze deelnemers uit op Never Ending Summer, een bangelijke kampreünie met massa’s te gekke surprises op zaterdag 28 september 2019 in de Lilse Bergen.

Naar Never Ending Summer

Waarom deze mama's voor hun kapoen een superkamp kozen

Onze zoon vond het kamp geweldig! Hij heeft 1,5 dag nodig gehad om het uit te leggen wat er wel allemaal geweldig was geweest!

EVI
5

Bedankt om Stef zo’n fijn kamp te bezorgen. Als ouder moet je inderdaad vertrouwen hebben om je zoon of dochter mee te geven. Thomas en Sofie zijn dat vertrouwen echt wel waard. Heel fijn als ouder om allemaal positieve, leuke verhalen te horen.

JULIE
5

Avonturenkamp in de Hoge Rielen week 1 was top. Voor het 2de jaar op rij een dolenthousiaste dochter en vriendinnetje. Tot volgend jaar!”

INGE
5