Wie zijn onze Supermonitoren?

Wie bezorgt jou een superkamp?

Sporta-kampen! Samen met onze supermonitoren dragen we verantwoordelijkheid in ons hart. Tijdens onze kampen en vakanties laten we kinderen dromen en willen we ze verrassen. Steeds op een enthousiaste manier. Dankzij onze pedagogisch geschoolde monitoren slagen we daar al meer dan 60 jaar in.Maak kennis met supermonitoren Joris en Joke
Supermonitrice Myrthe

 • Waarom ben jij een supermonitor?
  Ik geef me 100% om mijn deelnemers onvergetelijke momenten te bezorgen! En ik sta altijd voor ze klaar. Met de juiste begeleiding bij activiteiten, maar evengoed daarnaast. Voor humor en plezier is er altijd plek met mij op jouw kamp. Je vakantie wordt van begin tot einde één groot plezier. Dat kan niet anders want de Sporta-monitoren? Dat is één grote, gemotiveerde bende supermonitoren.

 • Wat is voor jou een superkamp?
  Welk Sporta-kamp je ook kiest, je verveelt je nooit! De kampen zitten boordevol activiteiten en er heerst altijd een zalige sfeer. Daar zorgen de monitoren, samen met de deelnemers, voor. En welke activiteiten je ook leuk vindt, in het Sporta-aanbod vind je alles. Van avontuurlijke kampen tot creatieve kampen, er is voor iedereen een kamp! Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onvergetelijke belevenis en om een superkamp te beleven!
Meer over Myrthe >>Supermonitor Mike

 • Waarom ben jij een supermonitor?
  Ik ben méééééga-enthousiast en vind het niet erg om af en toe schaamteloos op mijn bek te gaan. Mijn doel is de deelnemers onvergetelijke momente te laten beleven. Met mij kan je lachen, maar tegelijkertijd neem ik mijn verantwoordelijkheid en ben ik de ideale pijntjesvezorgen en heimweebestrijder.

 • Wat is voor jou een superkamp?
  De ingrediënten voor een superkamp bij Sporta zijn steeds opnieuw de fanstastische deelnemers. Zij maken er samen met de awesome monitoren een superkamp van. Superkampen bevatten zalige activiteiten, chilliwillie-momenten, lekker eten, een geweldig feestje op de laatste avond en (h)echte vrienden.
Meer over Mike >>


Supermonitrice Rien

 • Waarom ben jij een supermonitor?
  Ik ben een enthousiaste meid. Af en toe een beetje zot, maar altijd vrolijk. En da's leuk, want dat steekt mijn deelnemers aan om ook altijd breed te glimlachen. Naast een zotte doos ben ik ook heel empatisch.

 • Wat is voor jou een superkamp?
  Voor mij is een superkamp een vakantie in een bepaald thema op een leuke locatie. Helemaal ondergedomeld in het thema beleef je leuke activiteiten. Ze zijn zo leuk dat mama en papa eventjes vergeten worden. Je komt moe thuis vak kamp en droomt er nog lang over na!
Meer over Rien >>


Op zoek naar een vakantie?Ook Stephanie, Rémy en Eva staan paraat...

Onze reporter Stijn ging bij hen langs. Bekijk hier hun verhaal.
Supermonitor Kenny

 • Waarom ben jij een supermonitor?
  Ik hou er van om met jongeren bezig te zijn en hen te begeleiden om beter te worden in iets. Ik ben heel positief en flexibel. Ideaal voor als je in groep moet werken. Ik ben niet superstreng, verre van, maar stiekem vind ik het wel leuk om mijn deelnemers een beetje op te leiden, zeg maar.

 • Wat is voor jou een superkamp?
  Een superkamp heeft een hoop enthousiaste deelnemers en een gemotiveerde monitorenploeg. Natuurlijk moet er ook de nodige dosis "gekheid" aanwezig zijn. Voor mij mag een superkamp gerust veel sportieve mogelijkheden hebben!
Meer over Kenny >>


Supermonitrice Karen

 • Waarom ben jij een supermonitor?
  Omdat ik alles probeer "top" te maken op kamp: van het 4-uurtje tot de fuif op de laatste avond. Ik sta paraat voor iedereen en ben steeds opgewekt en vriendelijk. Maar ook nieuwsgierig, ingenieus, meelevend en origineel. Nog een beetje mysterieus? Kom eens op Sporta-kamp en je begrijpt meteen wat ik bedoel.

 • Wat is voor jou een superkamp?
  Een superkamp begint meteen bij het startmoment: de gezonde spanning bij de deelnemers, de hoofdmoni die zijn team voorstelt, het enthousiasme dat er vanaf spat. Je weet meteen: het wordt een zalige week! Er zijn altijd fantastische en hilarische momenten. En natuurlijk veel activiteiten. Je schept een band op kamp... daarom is het afscheid altijd ietsje minder leuk.
Meer over Karen >>Supermonitor Chiel

 • Waarom ben jij een supermonitor?
  Ik ga 300% voor mijn deelnemers en haal daar zelf ook plezier uit. Ik doe er alles aan om de kinderen op elk moment bezig te houden met de leukste spelletjes. Daarnaast ben ik natuurlijk heel zorgzaam, vriendelijk en mega-enthousiast.

 • Wat is voor jou een superkamp?
  Een superkamp is een kamp waar je wordt ondergedompeld in tal van activiteiten (naargelang het superkamp dat je kiest), maar waar ook het magische Sporta-sfeertje heerst. Een superkamp van Sporta zit echt boordevol leuke activiteiten. Dode momenten? Die zijn er niet. Ik kan hier nog wel 20 pagina's over schrijven, maar je moet het gewoon beleven!
Meer over Chiel >>


Supermonitor Cis

 • Waarom ben jij een supermonitor?
  De activiteiten die ik begeleid, ken ik als mijn broekzak. Het enthousiasme druipt er af. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt, geaccepteerd en gewardeerd wordt.

 • Wat is voor jou een superkamp?
  Kampen met veel variatie en toffe activiteiten die zorgen voor een vakantiesfeer. Onze deelnemers krijgen steeds een brede glimlach op hun gezicht. Verveling staat niet in het grote Sportawoordenboek. Op superkampen is iedereen welkom!
Meer over Cis >>Ook Basile, Ine en Julie staan voor je klaar...

Onze reporter Stijn zocht ook hen op tijdens één van hun superkampen. Bekijk snel hun verhaal!Op zoek naar een vakantie?

Supermonitoren waar je op kan bouwen...

Ouders gaven onze monitoren deze score:Sporta is de reisgids voor actieve jongerenvakanties
100% fun 100% ambiance & 100% begeleid.

Klaar voor 100% vakantie? Ontdek hier onze 150 spannende formules.